Meerdere websites

Websites voor een multinational

Blue Phoenix Group bestaat uit meerdere onderdelen met vestigingen over de hele wereld. Voor elk van deze onderdelen zijn er online vertalingen gemaakt die aansluiten bij de huisstijl

Diensten

Websites Optimalisatie Bekijk de website

Blue Phoenix Group

Blue Phoenix Group is een innovatief bedrijf dat zich richt op het transformeren van restassen van afval-energiecentrales in nieuwe materialen. Hun focus ligt op het vinden van een duurzame manier om de recyclinglus voor afval-energiecentrales te sluiten. Bij Blue Phoenix Group geloven ze dat afval niet het einde is, maar juist het begin van iets nieuws.

Onze samenwerking met Blue Phoenix Group heeft geleid tot meerdere geslaagde projecten, waaronder het ontwikkelen van websites voor hun internationale vestigingen en onderdelen. De samenwerking met Blue Phoenix Group was bijzonder verrijkend, mede vanwege onze gedeelde waarden op het gebied van duurzaamheid en vernieuwing.

Een duurzame toekomst met Blue Phoenix Group

Voor Blue Phoenix Group hebben we websites ontwikkeld die niet alleen hun visie en missie helder communiceren, maar ook aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Hiermee kunnen bezoekers eenvoudig inzicht krijgen in hun producten, diensten en innovatieve aanpak. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het versterken van hun online aanwezigheid, en hen zo helpen hun visie op een duurzame toekomst effectief over te brengen aan klanten en partners.

“Mitchel begreep onze visie en hielp ons een levendige, dynamische en functionele site te creëren die onze missie 'bouwen aan een duurzame toekomst' tot leven brengt.”

Amy van Blue Phoenix Group

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens de volgende projecten

Scarabee

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

Thijs Wandafwerking

Specialist in renovlies en wandafwerking

Websites Optimalisatie
Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Websites Optimalisatie
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Websites Optimalisatie