Kuiper Group

Kuiper Groep is een organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling, bouw en onderhoud van projecten. Bij Kuiper Groep koppelen ze de kennis en het vakmanschap van hun mensen aan creativiteit, waardoor zij in staat zijn om projecten voorspelbaar en beheersbaar te laten verlopen, altijd met een slim idee. Wat de uitdaging of vraag ook is, Kuiper Groep staat voor je klaar.

Bekijk de website

Bedenken en Bouwen bij Kuiper Groep

Bij Kuiper Groep zien ze succesvol ontwikkelen, bouwen en onderhouden als een samenspel van begrijpen, bedenken en bouwen. Ze geloven namelijk dat wanneer je de uitdagingen en behoeften van de opdrachtgever echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je zo de beste kwaliteit kunt bieden. Dit is wat Kuiper Groep drijft.

Kennis en Ervaring

Om dit te realiseren zet Kuiper Groep graag al haar kennis en ervaring op het gebied van ontwikkelen en bouwen in. Dit doen zij in een open, deskundige en betrokken samenwerking met opdrachtgevers en partners, met als doel tevreden klanten en gebruikers.

Websites op Maat voor Kuiper Groep en de werkmaatschappijen

Wij hebben de eer gehad om een ​​website te ontwikkelen voor zowel de groep als de onderliggende werkmaatschappijen van Kuiper, waaronder Kuiper Bouw, Kuiper Ontwikkeling en Kuiper Opmaat. Hierbij hebben wij ervoor gezorgd dat de huisstijl van de groep consistent werd doorgetrokken over alle websites, terwijl de websites toch uniek bleven en specifiek gericht waren op de behoeften van elke werkmaatschappij. Dit resulteerde in websites die niet alleen visueel aantrekkelijk en functioneel zijn, maar ook in staat zijn om op maat gemaakte informatie te bieden aan verschillende doelgroepen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de online aanwezigheid van Kuiper Groep en hun werkmaatschappijen, door hen in staat te stellen zichzelf op de best mogelijke manier te presenteren aan hun klanten en partners.

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens onze andere projecten.

Blue Phoenix Group

Meerdere websites binnen een herbruikbaar ontwerp

Online vertalingen voor een multinational met vestigingen in Europa, Australië en die VS

VormgevingVisitekaartjesLogo
>
Tuin Wandafwerking

Specialist in Renovlies en Wandafwerking

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en geschikt alternatief voor stucwerk, met dezelfde uitstraling en afwerking, geleerd door een vakman met passie en ruime ervaring in wandafwerking.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesLogo
>
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Veerhuis Concordia combineert haar rijke historie en gezelligheid met een moderne, gebruiksvriendelijke website, inclusief reserveringsmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

WebsitesOnlineVormgevingOverig ontwerpMarketing / SEO
>