Huisstijl

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

Starter Scarabee was op zoek naar een stijl die past bij zijn werk als freelancer. Tijdloos. Om zowel nu als straks duidelijk herkenbaar te zijn. Spinbox zorgde voor een stijlvolle huisstijl.

De scarabee.

Het kevertje dat al zwoegend een weg vindt door het ruwe zand. Om mest te verwerken, dat door andere dieren is achtergelaten. Werk wat gedaan moet worden. Om de grond te voorzien van voedingstoffen, zodat nieuwe planten kunnen ontstaan.

Onder de naam Scarabee Interim en Projectondersteuning zet Miguel zich in voor organisaties die op het gebied van klantprocessen en of de opzet van nieuwe diensten een stap vooruit willen zetten in hun bedrijfsvoering.

Het logo moest aansluiten op de sterke zakelijke en persoonlijke eigenschappen van Miguel. Miguel zorgt voor o.a. structuur, duidelijkheid, samenwerking en is een aanspreekpunt voor vragen, knelpunten en beslismomenten. Hij neemt de zorgen weg. Bij het logo is de nadruk gelegd op simpliciteit, bruikbaarheid en herkenbaarheid. Aan de hand van de strontkever zul je snel verwachten dat het beeldmerk de mest opruimt. Dat heeft dit beeldmerk al gedaan. Het is clean en schoon. Opgeruimd. Geen onzin maar gewoon aanpakken. De structuur die Scarabee aanbrengt is verwerkt in dit beeldmerk.

Het beeldmerk is toepasbaar op meerdere achtergronden. Om exclusiviteit uit te stralen wordt er gebruik gemaakt van goud op donkerblauw en donkerblauw op wit, afhankelijk van het middel van communicatie. Ook blijft dit ontwerp herkenbaar op zwart-witte communicatie. Doordat er met dikke lijnen is gewerkt zal het beeldmerk altijd tot zijn recht komen.

“Slechts een uurtje had Mitchel van mij nodig. Om mijn persoonlijke ondernemingsfilosofie in een concreet beeldmerk tot uiting te brengen. Volledig passend bij wie ik ben en waar ik voor sta. Knap als je dit uit slechts één kennismaking ziet, voelt en snapt. Mitchel levert daarnaast snelheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Kijkt verder, en ontzorgt.”

Miguel van Scarabee

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens de volgende projecten

Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Websites Optimalisatie
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Websites Optimalisatie
Blue Phoenix Group

Websites voor een multinational

Websites Optimalisatie
Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Websites Optimalisatie