Website

Een Familiebedrijf met Passie

Veerhuis Concordia combineert haar rijke historie en gezelligheid met een moderne, gebruiksvriendelijke website, inclusief reserveringsmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

Diensten

Websites Optimalisatie Bekijk de website

Veerhuis Concordia

Veerhuis Concordia kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1888, toen het café het middelpunt van de omgeving was en er ruimte was voor zalmvisserij, een losplaats en een voet- en fietsveer. Na de Tweede Wereldoorlog moest het pand herbouwd worden en later werd er een camping en jachtverhuur toegevoegd. Ondanks de verhoogde kwetsbaarheid van dijken door overstromingen, kon Concordia's grote zaal in 2000 nog net op tijd worden gebouwd.

Ontspanning en gezelligheid bij Concordia

Ervaar de gezelligheid die Concordia te bieden heeft en ontspan op zomerse dagen tijdens een wandeling, fietstocht, motortocht of autorit. Met de Waal op de achtergrond is er geen betere plek om tot rust te komen en te genieten van het prachtige landschap.

Gastvrij en veelzijdig voor elke Gelegenheid

Geniet van de warme en gastvrije sfeer die het unieke pand van Concordia uitstraalt, terwijl de vriendelijke medewerkers ervoor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Of u nu op zoek bent naar een intieme setting voor een klein gezelschap of juist een grote zaal voor een uitgebreide bijeenkomst, bij Concordia aan de dijk in Gendt bieden zij mogelijkheden voor elke gelegenheid.

Moderne website met reserveringsmogelijkheid

Om de online ervaring van de bezoekers te verbeteren, heeft Veerhuis Concordia haar website een moderne uitstraling gegeven. De vernieuwde website maakt het voor gasten eenvoudiger om door het aanbod te navigeren en meer te weten te komen over de unieke historie van het pand. Bovendien is er nu een handige reserveringsfunctie toegevoegd, waardoor gasten moeiteloos een tafel kunnen reserveren voor een heerlijke maaltijd of een speciale gelegenheid. Zo zet Veerhuis Concordia haar traditie van gastvrijheid en service voort in de digitale wereld.

“Met een fris en modern design is het nu nog makkelijker voor onze gasten om rond te kijken, meer te leren over de rijke geschiedenis van het pand en snel een reservering te plaatsen.”

Perla Stevens van Veerhuis Concordia

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens de volgende projecten

Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Websites Optimalisatie
Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Websites Optimalisatie
Blue Phoenix Group

Websites voor een multinational

Websites Optimalisatie
Scarabee

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit