Website Thijs Wandafwerking

Specialist in renovlies en wandafwerking

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en geschikt alternatief voor stucwerk, met dezelfde uitstraling en afwerking, geleerd door een vakman met passie en ruime ervaring in wandafwerking.

Diensten

Websites Optimalisatie Bekijk de website

Een vakman met passie

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en uitermate geschikt alternatief voor stucwerk, met name in nieuwbouwwoningen. Het eindresultaat biedt dezelfde uitstraling als stucwerk en is verkrijgbaar in elke gewenste afwerking. Als zoon van Jan Tuinenburg (Jan Behang) heeft hij het vak van zijn vader geleerd. Gedurende drie jaar was hij bij hem in de leer en heeft vervolgens acht jaar met hem samengewerkt. Sinds 2018 werkt hij zelfstandig en met veel plezier. Door het vak te leren van zijn vader, is hij een professional geworden die klanttevredenheid en kwaliteit op de eerste plaats zet.

Sterke website voor Thijs Wandafwerking

We hebben een doeltreffende website ontwikkeld voor Thijs Wandafwerking, met een heldere presentatie van hun vakkundige werkwijze. De site is gebruiksvriendelijk en navigeert vlot, waardoor bezoekers snel vinden wat ze nodig hebben. Dit heeft geleid tot meer conversies en opdrachten, en dankzij de verbeterde online aanwezigheid ervaren klanten een verhoogde tevredenheid. Zo ondersteunen we Thijs Wandafwerking in hun groei en doelstellingen.

Handige calculator

Sinds de introductie van de website van Thijs Wandafwerking is er een opmerkelijke toename in hun klantenbestand te zien. Een van de meest gewaardeerde functies op de site is de handige calculator waarmee bezoekers op een transparante manier hun projectkosten kunnen inschatten. Deze gebruiksvriendelijke tool biedt potentiële klanten de mogelijkheid om zonder verplichtingen een duidelijk beeld te krijgen van hun investering, wat ongetwijfeld bijdraagt aan het succes en de groei van het bedrijf.

“Het gebruiksgemak heeft bijgedragen aan klanttevredenheid en groei van mijn bedrijf.”

Mathijs van Thijs Wandafwerking

Wil jij ook meer klanten bereiken?

Benieuwd hoe we een grotere doelgroep kunnen aanspreken? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens de volgende projecten

Blue Phoenix Group

Websites voor een multinational

Websites Optimalisatie
Scarabee

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Websites Optimalisatie
Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Websites Optimalisatie