Website jachtverhuur

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

Diensten

Websites Optimalisatie Bekijk de website

Perfecte startlocatie bij Jachtcharter Cornelissen

Gelegen aan de Waal bij de Kop van Pannerden tussen Arnhem en Nijmegen, bevindt Jachtcharter Cornelissen zich in het natuurgebied De Gelderse Poort. Vanuit het mooie en rustige Gendt is heel Nederland bereikbaar. Jachtcharter Cornelissen verwelkomt iedereen om een reis te beginnen en helpt bij het kiezen van een passend jacht en het uitstippelen van de reis.

Een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke website

Voor Cornelissen hebben we een website ontwikkeld die past bij de kwaliteit van hun jachten. De responsive website is geschikt voor allerlei mobiele apparaten en voldoet aan alle huidige standaarden. Belangrijk was dat gebruikers eenvoudig een boeking konden plaatsen, rekening houdend met de beschikbaarheid van schepen over het seizoen. Prijzen, beschikbaarheid en eigenschappen van de jachten kunnen via het CMS worden aangepast. Bezoekers ontvangen automatisch gegevens van hun boeking, waarna Cornelissen de boeking verder kan afhandelen.

Ingebouwde vaarroutemodule voor een betere ervaring

Naast de boekingsmodule hebben we een vaarroutemodule geïntegreerd. Met deze module kan Cornelissen vaarroutes aanmaken, waarbij automatisch een route wordt gegenereerd via Google Maps. Zo worden bezoekers geholpen bij hun zoektocht naar zowel simpele als uitgebreidere vaarvakanties.

“De nieuwe website is prachtig vormgegeven en gebruiksvriendelijk. Dit maakt het voor onze klanten gemakkelijker om een jacht te boeken en de perfecte vaarroute te plannen.”

H. Cornelissen van Jachtcharter Cornelissen

Wil je ook meer online conversies?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens de volgende projecten

Blue Phoenix Group

Websites voor een multinational

Websites Optimalisatie
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Websites Optimalisatie
Scarabee

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Websites Optimalisatie