• Dezelfde kwaliteit nu ook online
    Dezelfde kwaliteit nu ook online

    Dezelfde kwaliteit nu ook online

    Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

    OnlineWebsitesVormgevingLogoMarketing / SEO

Perfecte startlocatie bij Jachtcharter Cornelissen

Gelegen aan de Waal bij de Kop van Pannerden tussen Arnhem en Nijmegen, bevindt Jachtcharter Cornelissen zich in het natuurgebied De Gelderse Poort. Vanuit het mooie en rustige Gendt is heel Nederland bereikbaar. Jachtcharter Cornelissen verwelkomt iedereen om een reis te beginnen en helpt bij het kiezen van een passend jacht en het uitstippelen van de reis.

Bekijk de website

Een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke website

Voor Cornelissen hebben we een website ontwikkeld die past bij de kwaliteit van hun jachten. De responsive website is geschikt voor allerlei mobiele apparaten en voldoet aan alle huidige standaarden. Belangrijk was dat gebruikers eenvoudig een boeking konden plaatsen, rekening houdend met de beschikbaarheid van schepen over het seizoen. Prijzen, beschikbaarheid en eigenschappen van de jachten kunnen via het CMS worden aangepast. Bezoekers ontvangen automatisch gegevens van hun boeking, waarna Cornelissen de boeking verder kan afhandelen.

Ingebouwde vaarroutemodule voor een betere ervaring

Naast de boekingsmodule hebben we een vaarroutemodule geïntegreerd. Met deze module kan Cornelissen vaarroutes aanmaken, waarbij automatisch een route wordt gegenereerd via Google Maps. Zo worden bezoekers geholpen bij hun zoektocht naar zowel simpele als uitgebreidere vaarvakanties.

Wil je ook meer online conversies?

Wil je jouw bedrijf ook naar het volgende niveau tillen? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens onze andere projecten.

Blue Phoenix Group

Meerdere websites binnen een herbruikbaar ontwerp

Online vertalingen voor een multinational met vestigingen in Europa, Australië en die VS

VormgevingVisitekaartjesLogo
>
Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Zij geloven dat wanneer je de uitdaging en behoefte van de ander echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je de beste kwaliteit kunt leveren.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesMarketing / SEOOverig drukwerkBrochuresUitnodigingen & Kaarten
>
Tuin Wandafwerking

Specialist in Renovlies en Wandafwerking

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en geschikt alternatief voor stucwerk, met dezelfde uitstraling en afwerking, geleerd door een vakman met passie en ruime ervaring in wandafwerking.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesLogo
>