Meer leads

Verhoog je leads en omzet door Social Media Advertising

Het gereedschap waarmee we direct in de huiskamers en op de apparaten van jouw doelgroep brengen. Wij verzorgen de vormgeving van de advertenties en houden deze nauwlettend in de gaten. Indien een advertentie niet naar verwachting presteert, zullen we tijdig bijsturen.

Een sterke aanwezigheid op social media onmisbaar voor bedrijven. Het is niet meer genoeg om alleen aanwezig te zijn; effectieve marketingstrategieën zijn cruciaal. Een prominente manier om dit te bereiken is door te adverteren via het platform van Meta.

De Kracht van Visuele Content

Visuele content speelt een cruciale rol in het betrekken van uw doelgroep. Platforms die zich richten op beeldmateriaal bieden bedrijven de mogelijkheid om hun producten en diensten op een meeslepende manier te presenteren. Door gebruik te maken van aantrekkelijke afbeeldingen en video's kunnen bedrijven een diepere connectie maken met hun publiek. Wanneer dit gecombineerd wordt met nauwkeurige targeting, kan dit leiden tot een significante stijging in leads en conversies.

Bereik en Impact van Grote Social Media Platforms

Met miljarden gebruikers wereldwijd bieden grote social media platforms een ongeëvenaarde toegang tot potentiële klanten. Het adverteren op deze platforms betekent niet alleen een breed bereik, maar ook toegang tot gedetailleerde targeting en krachtige analytische tools. Hiermee kunnen bedrijven hun marketingstrategieën voortdurend verfijnen voor optimale resultaten.

Meer leads

Spinbox zorgt voor meer kwalitatieve leads. We zorgen ervoor dat jouw merk direct in de huiskamers en op de apparaten van uw doelgroep komt. Hoewel we voornamelijk gebruik maken van Facebook en Instagram vanwege hun gerichte targetingmogelijkheden, gaat onze expertise verder dan alleen deze platforms. Wij verzorgen niet alleen de vormgeving van de advertenties, maar monitoren deze ook voortdurend. Als een advertentie niet naar verwachting presteert, grijpen we tijdig in en sturen bij waar nodig. 

Social Media Advertising

Meer leads door gerichte advertenties

Jouw onderneming verdient duidelijke en eenvoudige tarieven. Wanneer je succes boekt, delen we in dat succes. Neem contact met ons op en we zorgen dat je binnen 14 dagen live gaat!

De kosten om te adverteren bestaat uit Advertentie-uitgaven en Service kosten. De advertentiekosten betaal je om advertenties daadwerkelijk te plaatsen op de veschillende online kanalen. Hoe hoger dit bedrag, hoe vaker je advertenties getoond zullen worden.

Meer weten

Onze tarieven

Tarief ?

450

Advertentiekosten ?

500

Jouw totale advertentiebudget:

950

Waar we goed in zijn

Sterk in het neerzetten van functionele en doeltreffende websites met gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Luisteren naar jouw wensen. Ongeacht de klant, groot of klein, we leveren altijd maatwerk met persoonlijke aandacht.

Onze websites worden technisch geoptimaliseerd opgeleverd. Hierdoor hoef je alleen nog voor de juiste content te zorgen om goed gevonden te worden.

Bereik jouw doelgroep door middel van online marketing met SEO Optimalisatie en Adverteren. We geven dat extra zetje.