• Meerdere websites binnen een herbruikbaar ontwerp
    Meerdere websites binnen een herbruikbaar ontwerp

    Meerdere websites binnen een herbruikbaar ontwerp

    Online vertalingen voor een multinational met vestigingen in Europa, Australië en die VS

    VormgevingVisitekaartjesLogo

Blue Phoenix Group

Blue Phoenix Group is een innovatief bedrijf dat zich richt op het transformeren van restassen van afval-energiecentrales in nieuwe materialen. Hun focus ligt op het vinden van een duurzame manier om de recyclinglus voor afval-energiecentrales te sluiten. Bij Blue Phoenix Group geloven ze dat afval niet het einde is, maar juist het begin van iets nieuws.

Bekijk de website

Als klein bedrijf hebben we meerdere opdrachten van Blue Phoenix Group mogen ontvangen. Deze opdrachten hadden betrekking op het ontwikkelen van verschillende websites voor de bedrijfsvestigingen in Amerika, Europa en Australië. We hebben met veel plezier samengewerkt met Blue Phoenix Group, omdat we ons konden identificeren met hun filosofie over duurzaamheid en innovatie.

De websites die wij voor Blue Phoenix Group hebben gemaakt, zijn ontworpen met als doel om hun visie en missie te communiceren. We hebben ons gericht op het ontwikkelen van websites die aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Hierdoor konden bezoekers gemakkelijk informatie vinden over de producten en diensten van Blue Phoenix Group en hun innovatieve aanpak.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het vergroten van de online aanwezigheid van Blue Phoenix Group. Door de ontwikkelde websites hebben we ervoor gezorgd dat Blue Phoenix Group hun visie op een duurzame toekomst op een heldere en effectieve manier kan communiceren aan hun klanten en partners.

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Bekijk ook eens onze andere projecten.

Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Zij geloven dat wanneer je de uitdaging en behoefte van de ander echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je de beste kwaliteit kunt leveren.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesMarketing / SEOOverig drukwerkBrochuresUitnodigingen & Kaarten
>
Tuin Wandafwerking

Specialist in Renovlies en Wandafwerking

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en geschikt alternatief voor stucwerk, met dezelfde uitstraling en afwerking, geleerd door een vakman met passie en ruime ervaring in wandafwerking.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesLogo
>
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Veerhuis Concordia combineert haar rijke historie en gezelligheid met een moderne, gebruiksvriendelijke website, inclusief reserveringsmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

WebsitesOnlineVormgevingOverig ontwerpMarketing / SEO
>