• Apps
    Apps

    Apps

    Een mobiele app is een handige manier om in contact te komen met jouw doelgroep.

Apps

Een mobiele app is een handige manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en/of tablet. Deze markt is gigantisch en daarom, indien je een duidelijk doel hebt, een goed argument om je te richten op mobiele technologie.

Door een mobiele app te gebruiken, kunt u veel nuttige informatie verzamelen voor verdere analyse. U kunt bijvoorbeeld leren welke producten uw klanten het meest kopen. Hoeveel tijd ze besteden aan de app of welke functies zij het meest gebruiken of juist het minst.

Je kunt een app laten maken met verschillende redenen

Een app om je omzet te vergroten, bijvoorbeeld door verkoop van producten of diensten. Door de mogelijkheid van mobiele betalingen zorg je ervoor dat het proces snel en gemakkelijk is. 

Wellicht wil je graag een groter publiek bereiken en aandacht trekken voor jouw merk of bedrijf via verschillende marketingcampagnes. Vraag feedback van jouw doelgroep door ze peilingen of enquêtes te laten uitvoeren of door fouten te laten melden. Stel klanten in staat om een ​​tafel te reserveren, eten te bestellen of te betalen voor hun bestelling. Integreer aanbiedingen in de app en deel nuttige promoties, kortingen of bonussen met klanten. Stuur pushmeldingen en biedt gebruikers die de app geïnstalleerd hebben toegang tot exclusieve aanbiedingen en speciale bonussen.

Optimaliseer bedrijfsprocessen door een app te maken voor communicatie tussen werknemers, het bewaken en beheren van processen of het uitwisselen van bestanden en gegevens. Organiseer en automatiseer meerdere taken.