• Websites
    Websites

    Websites

    Websites op maat gemaakt met een uniek ontwerp die geoptimaliseerd is om jouw doelgroep te kunnen bereiken.

De eerste indruk is blijvend en dus erg belangrijk. Je website is jouw online visitekaart. Zie het als een eerste handdruk. Is je handdruk vet en aanwezig? Of zacht en gastvrij? Jouw bezoekers moeten weten wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.

Een goede website is niet simpel een mooi plaatje. Er moet worden nagedacht over de indeling van verschillende pagina’s, waar de belangrijke knoppen komen en welke functionaliteiten er nodig zijn. Wat wil je vertellen? Waar is jouw bezoeker bijvoorbeeld naar op zoek? Hoe kom je tot hogere conversies? Een écht goede website wordt op maat gemaakt. Het ontwerp moet passen bij jouw bedrijf maar vooral bij jouw doelgroep.

Spinbox neemt je bij de hand. 

We ontzorgen je bij het gehele traject. Van ontwerp tot realisatie, veiligheids-updates, ondersteuning bij het gebruik van jouw website en advies over de beste vindbaarheid van jouw website.

Jouw website wordt op maat gemaakt, met een zeer simpel maar veelzijdig beheersysteem (CMS). De website is geschikt voor elk apparaat (responsive), geoptimaliseerd zodat deze goed via zoekmachines vindbaar is. Geen pagina-limieten en (vrijwel) niets is onmogelijk. 

Als je eenmaal een website hebt laten realiseren, zul je deze website moeten onderhouden. Wil jij meer bezoekers, hoger scoren in Google, dan zul je regelmatig je website moeten updaten. Wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken, lees dan deze infosheet.

Elke website is anders en daarom zijn de kosten nooit hetzelfde. Toch benieuwd wat een website nou kost? We hebben een indicatie gegeven bij een aantal van onze websites.

Gerelateerde cases

Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Zij geloven dat wanneer je de uitdaging en behoefte van de ander echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je de beste kwaliteit kunt leveren.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesMarketing / SEOOverig drukwerkBrochuresUitnodigingen & Kaarten
Tuin Wandafwerking

Specialist in Renovlies en Wandafwerking

Renovlies wordt gezien als een betaalbaar en geschikt alternatief voor stucwerk, met dezelfde uitstraling en afwerking, geleerd door een vakman met passie en ruime ervaring in wandafwerking.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesLogo
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Veerhuis Concordia combineert haar rijke historie en gezelligheid met een moderne, gebruiksvriendelijke website, inclusief reserveringsmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

WebsitesOnlineVormgevingOverig ontwerpMarketing / SEO
Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

OnlineWebsitesVormgevingLogoMarketing / SEO