• Marketing / SEO
    Marketing / SEO

    Marketing / SEO

    Optimaliseer jouw website met de juiste techniek

HomeDienstenOnlineMarketing / SEO

Simpel gezegd is zoekmachineoptimalisatie alles wat de positie van een website bij zoekmachineresultaten verbetert. Het doel van de meeste bedrijven is om de zichtbaarheid of het verkeer van hun website te vergroten door hoger te scoren met gerichte zoektermen of zinsdelen op zoekmachines zoals Google en Bing. 

Als je een website hebt en wilt dat mensen deze vinden en zien, moet je jouw site (laten) optimaliseren. Onze websites zijn technisch al erg goed geoptimaliseerd. Ze zijn goed voorbereid om hoog te kunnen scoren. Dit kunnen we ook voor jouw bestaande website doorvoeren. Tevens kunnen we adviseren indien deze in beheer is bij een ander webbureau. Naast het (technisch) optimaliseren van de website kunnen we adviseren hoe je het beste resultaat kunt behalen.

Alles begint met inhoud als het gaat om de effectiviteit van de website. Biedt uw site relevante, nuttige inhoud met betrekking tot je zoektermen? Is je sitemap gestructureerd om eenvoudig inhoud te vinden en bevat deze pagina's / inhoud die gerelateerd zijn aan de zoekwoorden? Het doel van de zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, etc.) is om de meest relevante websites (met de beste inhoud) te bieden voor wat mensen zoeken.

Wil je meer informatie of gewoon benieuwd wat de meerwaarde voor jouw website kan zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde cases

Kuiper Groep

Kuiper Groep stelt de relatie centraal in alles wat ze doen.

Zij geloven dat wanneer je de uitdaging en behoefte van de ander echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je de beste kwaliteit kunt leveren.

WebsitesOnlineVormgevingVisitekaartjesMarketing / SEOOverig drukwerkBrochuresUitnodigingen & Kaarten
Veerhuis Concordia

Een Familiebedrijf met Passie

Veerhuis Concordia combineert haar rijke historie en gezelligheid met een moderne, gebruiksvriendelijke website, inclusief reserveringsmogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

WebsitesOnlineVormgevingOverig ontwerpMarketing / SEO
Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

OnlineWebsitesVormgevingLogoMarketing / SEO