• Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit
    Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

    Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

    Starter Scarabee was op zoek naar een stijl die past bij zijn werk als freelancer. Tijdloos. Om zowel nu als straks duidelijk herkenbaar te zijn. Spinbox zorgde voor een stijlvolle huisstijl.

    Ontwerp & VormgevingHuisstijlDrukwerkLogoVisitekaartjes
HomeCasesEen nieuwe start & herkenbaar door identiteit

De scarabee.

Het kevertje dat al zwoegend een weg vindt door het ruwe zand. Om mest te verwerken, dat door andere dieren is achtergelaten. Werk wat gedaan moet worden. Om de grond te voorzien van voedingstoffen, zodat nieuwe planten kunnen ontstaan.

Onder de naam Scarabee Interim en Projectondersteuning zet Miguel zich in voor organisaties die op het gebied van klantprocessen en of de opzet van nieuwe diensten een stap vooruit willen zetten in hun bedrijfsvoering.

Het logo moest aansluiten op de sterke zakelijke en persoonlijke eigenschappen van Miguel. Miguel zorgt voor o.a. structuur, duidelijkheid, samenwerking en is een aanspreekpunt voor vragen, knelpunten en beslismomenten. Hij neemt de zorgen weg. Bij het logo is de nadruk gelegd op simpliciteit, bruikbaarheid en herkenbaarheid. Aan de hand van de strontkever zul je snel verwachten dat het beeldmerk de mest opruimt. Dat heeft dit beeldmerk al gedaan. Het is clean en schoon. Opgeruimd. Geen onzin maar gewoon aanpakken. De structuur die Scarabee aanbrengt is verwerkt in dit beeldmerk.

Het beeldmerk is toepasbaar op meerdere achtergronden. Om exclusiviteit uit te stralen wordt er gebruik gemaakt van goud op donkerblauw en donkerblauw op wit, afhankelijk van het middel van communicatie. Ook blijft dit ontwerp herkenbaar op zwart-witte communicatie. Doordat er met dikke lijnen is gewerkt zal het beeldmerk altijd tot zijn recht komen.

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Meer recente cases

Bekijk ook eens onze andere cases.

Jachtcharter Cornelissen

Dezelfde kwaliteit nu ook online

Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

Websites & Online