• Dezelfde kwaliteit nu ook online
    Dezelfde kwaliteit nu ook online

    Dezelfde kwaliteit nu ook online

    Jachtcharter Cornelissen staat bekend om zijn goed verzorgde en uitgeruste schepen. Daar hoort een website bij die dat ook uitstraalt.

    Websites & Online
HomeCasesDezelfde kwaliteit nu ook online

Vanuit Jachtcharter Cornelissen, gelegen aan de Waal bij de Kop van Pannerden tussen Arnhem en Nijmegen en in het natuurgebied De Gelderse Poort is heel Nederland bereikbaar. In het mooie en rustige Gendt verwelkomt Jachtcharter Cornelissen iedereen om een reis te beginnen. Ze helpen je een passend jacht te kiezen en jouw reis uit te stippelen.

Voor Cornelissen hebben we een website ontwikkelt die past bij de kwaliteit van hun jachten. De website is responsive, dus geschikt voor allerlei mobiele apparaten, en voldoet aan alle huidige standaarden. Belangrijk was dat men simpel en eenvoudig een boeking kon plaatsen. Waarbij rekening moet worden gehouden met de beschikbaarheid van schepen over het seizoen. De prijzen, beschikbaarheid en alle eigenschappen van de jachten zijn via het CMS aan te passen. De bezoeker ontvangt automatisch de gegevens van zijn of haar boeking en vervolgens kan Cornelissen de boeking verder afhandelen.

Naast de boekingsmodule is er een vaarroutemodule ingebouwd. Met deze module kan Cornelissen vaarroutes aanmaken, hierbij wordt er automatisch een route gegeneerd via Google Maps. Zo worden de bezoekers geholpen bij hun zoektocht naar simpele en uitgebreidere vaarvakanties.

Bekijk de website op www.jachtchartercornelissen.nl.

Wil je graag meer weten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf een moderne en passende look zou staan? Laat een berichtje achter via het contactformulier, via telefoon of e-mail. We komen graag vrijvlijvend langs om kennis te maken.

Contact

Meer recente cases

Bekijk ook eens onze andere cases.

Scarabee

Een nieuwe start & herkenbaar door identiteit

Starter Scarabee was op zoek naar een stijl die past bij zijn werk als freelancer. Tijdloos. Om zowel nu als straks duidelijk herkenbaar te zijn. Spinbox zorgde voor een stijlvolle huisstijl.

Ontwerp & VormgevingHuisstijlDrukwerkLogoVisitekaartjes